tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post9166903294688499533..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Poluuspeli French MacaronsMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-84518755622007280662014-01-21T22:24:36.156+01:002014-01-21T22:24:36.156+01:00:)
Hvala, takođe! :) <br />Hvala, takođe! Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-55306209381318447942014-01-21T15:31:44.129+01:002014-01-21T15:31:44.129+01:00Draga Majo!! Mnogo mi se dpada Vas blog, očarana s...Draga Majo!! Mnogo mi se dpada Vas blog, očarana sam!! Inače 2 dana sam šlogirana zbog MACARONSA!!! Vama mogu da se zahvalim na ovako divnom postu, toliko ste me nasmejali da mi je sada lakse!! Srecan radTamarahttps://www.blogger.com/profile/01087101771671375206noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-39514554967221129682009-11-17T22:14:10.679+01:002009-11-17T22:14:10.679+01:00predivni suu :)) baš bi ih htjela probati napravit...predivni suu :)) baš bi ih htjela probati napraviti....Just Cake Girlhttps://www.blogger.com/profile/08193946557464565099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-60069823726515129172009-10-31T08:53:07.277+01:002009-10-31T08:53:07.277+01:00i ja bih se složila da su precijenjeni...obične pu...i ja bih se složila da su precijenjeni...obične puslice koje mogu biti i u boji...trend i ništa više od toga :) svejedno tvoji izgledaju jako dobro...mislim da ti nisu uspjeli zbog smanjene količine šećera u prahu...s razlogom u svaki meringue ide hrpa šećera, a to je da bi smjesa bila stabilnija...a bademe preporučam da melješ zajedno sa šećerom u prahu, lakše ćeš dobiti finiji prah...Monikahttps://www.blogger.com/profile/01302821028867907345noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-37995384276020232152009-10-31T04:30:28.044+01:002009-10-31T04:30:28.044+01:00Mislim da me ni jedan slatkis nije toliko plasio k...Mislim da me ni jedan slatkis nije toliko plasio kao ovaj. Sa stopalom ili bez njega, sve se to pojede, ali su zaista pravi izazov za napraviti.Ljiljanahttps://www.blogger.com/profile/02482875670219666097noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-54088029460934407642009-10-31T00:31:57.354+01:002009-10-31T00:31:57.354+01:00Ja se ne bih bunila ni da me ovakvim ponudiš, meni...Ja se ne bih bunila ni da me ovakvim ponudiš, meni su baš super.<br />Ja nisam učestvovala, pipkavo, komplikovano...znam da neće da mi uspe, što onda samo da se nerviram bezveze :))) a nije nešto zbog čega ću da crknem ako ne isprobam.Dragana Pušica - Moje Grne bloghttps://www.blogger.com/profile/11096956227661656421noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-1329930783169763032009-10-30T22:23:22.136+01:002009-10-30T22:23:22.136+01:00majloV, Aleksandra, 'bemliga, ja nekad dobijem...majloV, Aleksandra, 'bemliga, ja nekad dobijem vece kolicine jaja i stoje mi i po par nedelja u frizideru. Znam kad su onako lagana da su stara, ali obicno nisu. E sad, nisam nikad razmisljala da belance kad stoji van ljuske da nema svoju prirodnu kucicu, tako da moze biti da ste u pravu. Mada nisam stvarno imala nikakvih problema sa mucenjem belanaca, stajala su 3-4 sata na sobnoj temperaturi pre mucenja, jos dok sam bila na poslu javila sam dragom da ih izvadi napolje, a uvece sam ih muckala. Ako budem ponavljala epizodu macarons, bice svezija belanca, obecavam :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-85917540703630448132009-10-30T18:05:40.924+01:002009-10-30T18:05:40.924+01:00Ne kloni duhom, praksa čini čuda, ali ako im ukus ...Ne kloni duhom, praksa čini čuda, ali ako im ukus nije odgovarajući onda ga ne treba ni favorizovati. Slažem se sa MajloV da su ti belanca predugo stajala u frižideru i vrlo je moguće da je to razlog neuspeha. Meni ovako po slici izgledaju ok.Aleksandra https://www.blogger.com/profile/11876435393799717165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-51007145981694432852009-10-30T14:11:07.549+01:002009-10-30T14:11:07.549+01:00"Belanca sam imala u frižideru, ostatak od ne..."Belanca sam imala u frižideru, ostatak od nečega, sigurno su stajala desetak dana."<br /><br />Belanca koja su stajala tako dugo nisu za upotrebu skoro pa ni u kompletu.. na celo jaje mislim!<br />Ovo naravno karikiram ali svezost jaja koja stoje u frizideru deset dana vec su sumnjiva i pocnu da plutaju po povrsini tako da je tu problem najverovatnije..<br /><br />Inace ne znam po kom si receptu pravila pa ne bih mogla dalje da komentarisem :)<br /><br />Poz.majloVhttps://www.blogger.com/profile/11122696080465865748noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-50868732070393118642009-10-30T13:21:24.614+01:002009-10-30T13:21:24.614+01:00o joj, koliko komplikacija oko kolačića koji većin...o joj, koliko komplikacija oko kolačića koji većini koji su ga probali i nije baš prefin :)) ali lijepo ti izgledaju bez obzira na sve probleme ;)Josipahttps://www.blogger.com/profile/14328895733945539422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-42746913321847841352009-10-30T13:05:07.992+01:002009-10-30T13:05:07.992+01:00ja se divim svima.. svaka čast. ja stvarno nemam v...ja se divim svima.. svaka čast. ja stvarno nemam vremena (čitaj živaca) trenutno za takve pothvateShangri La Foodhttps://www.blogger.com/profile/16070918094014900267noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-65452552415318807902009-10-30T12:49:32.697+01:002009-10-30T12:49:32.697+01:00Sigurna sam da će ti sljedeći put biti 100% uspjel...Sigurna sam da će ti sljedeći put biti 100% uspjeli, a ne poluspjeli macarons. Ne daš se ti tako lako obeshrabriti.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-86925195136581941002009-10-30T10:38:44.388+01:002009-10-30T10:38:44.388+01:00ne daj se smesti majo.:)
moji su ispali katastrofa...ne daj se smesti majo.:)<br />moji su ispali katastrofa... ne znam gdje sam pogrijesila...:O<br />dat cu im sansu jos jednom a onda gday mate!;)Snjezanahttps://www.blogger.com/profile/13057920106137942410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-66740408724846840532009-10-30T10:31:31.866+01:002009-10-30T10:31:31.866+01:00Da, da. Mozda cu ih jos jednom raditi koliko da se...Da, da. Mozda cu ih jos jednom raditi koliko da sebe naucim i u praksi utvrdim kljuc za penasto stopalo, ostalo mi je, cini mi se, jasno :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-83728822312744249032009-10-30T10:22:45.630+01:002009-10-30T10:22:45.630+01:00odlicno izgledaju i bez stopala, ja bjelanjke osta...odlicno izgledaju i bez stopala, ja bjelanjke ostavim na sobnoj temperaturi 24 sata prije upotrebe, ne bi smjeli biti ravno iz hladnjaka, a mjere sa bloga Da mi je nesto slatko su, ja bi rekla savrseno tocne, i ne bi trebalo biti greske, tako da nisam nista smanjivala, niti dodavala.Sweet Cornerhttps://www.blogger.com/profile/01152107585907185966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-13207738901468764602009-10-30T10:05:47.853+01:002009-10-30T10:05:47.853+01:00E sad mnoge moje teorije o macarons padaju u vodu ...E sad mnoge moje teorije o <i>macarons</i> padaju u vodu i vračam se na onu prvu teoriju da sve najviše ovisi o konstelaciji zvijezda. :D :D Bila sam uvjerenja (izvor: Internet) da se pjenasto stopalo ne formira ako se smjesa ne izmiješa dovoljno, također i ove rupice. Međutim ti kažeš da ti je smjesa kapala kroz vrećicu što sigurno signal da si dobro izmiješala (meni je tako kapalo onaj prvi put). Oba puta kad sam ih radila sam i ja imala totalnu over dozu šećerom jer ih cijelo vrijeme pomalo grickam pa mi se na kraju finalni proizvod ne da ni pomirisat.:) Znaš da sam baš razmišljala da bi tvoj lešnik krem bio odličan fil za njih samo s puno manje šećera, to planiram isprobati. :) Bez obzira što tvoji nemaju to famozno stopalo skroz dobro izgledaju. :)Andreahttps://www.blogger.com/profile/00054051517093777915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-90288276242587038462009-10-30T10:01:03.368+01:002009-10-30T10:01:03.368+01:00Ja se isto nisam preterano odusevila ukusom, ali b...Ja se isto nisam preterano odusevila ukusom, ali brat jeste, pa cu verovatno praviti ponovo. Taman da vidim da li je ovo sto su mi sad uspeli bila slucajnost.Marijahttps://www.blogger.com/profile/12417934270510794219noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-23363910078240155712009-10-30T09:55:08.131+01:002009-10-30T09:55:08.131+01:00Ma potpuno te razumem... posebno to sa unosom prev...Ma potpuno te razumem... posebno to sa unosom previse secera u jednom danu :) a da su precenjeni jesu... ali isto tako i izazov za pravljenje... dokazem sebi da mogu i onda ih vise nikad ne napravim ;)JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-22513805458276199272009-10-30T09:49:49.857+01:002009-10-30T09:49:49.857+01:00Ja sam takodje juče radila.Fotkala sam ali od sram...Ja sam takodje juče radila.Fotkala sam ali od sramote neću stavljati.Čitala sam postove od ove od one blogerke,upijala....a onda paff:(<br />Tvoji su baš pola uspešni,radićemo mi njih još jednom!Вераhttps://www.blogger.com/profile/10316926816827730674noreply@blogger.com