tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post5814126002272422694..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Pop-corn piletinaMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63139787780650890912011-05-11T12:51:02.667+02:002011-05-11T12:51:02.667+02:00Probala i odlicno je. Ukus super i lako za spremit...Probala i odlicno je. Ukus super i lako za spremiti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-6544116036669486062011-04-11T12:24:56.133+02:002011-04-11T12:24:56.133+02:00Super su mi ove pohane pileće minijature. I mene s...Super su mi ove pohane pileće minijature. I mene su u prvi tren podsjetile na čvarke :) <br />Napraviti ću ovo sigurno .Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-29723848386178753872011-04-10T23:37:06.812+02:002011-04-10T23:37:06.812+02:00Ja radim pohovano meso (piletinu i puretinu) tako ...Ja radim pohovano meso (piletinu i puretinu) tako da ih isječem na tanke prutiće pa ih onda direktno jedemo bez noža i vilice ;) Super mi je ideja s mlijekom, probat ću sljedeći put!jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-66244058595887386762011-04-10T08:36:59.409+02:002011-04-10T08:36:59.409+02:00Zanimljiv recept!
Volim meso ot pile:)Zanimljiv recept!<br />Volim meso ot pile:)Benitahttps://www.blogger.com/profile/07281858664401905136noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-57466498095326298582011-04-09T17:56:10.404+02:002011-04-09T17:56:10.404+02:00Radim potapanje u mleku i preporucujem svima! Odli...Radim potapanje u mleku i preporucujem svima! Odlican receptic.Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-20551191254282197562011-04-09T01:13:00.657+02:002011-04-09T01:13:00.657+02:00:-) Stvarno lici na cvarke. Drago mi je da sam bil...:-) Stvarno lici na cvarke. Drago mi je da sam bila korisna i da je taj jednostavni receptic sa moga bloga nasao put do tvoje kuhinje :-)<br />Puno pozdrava.Sanjahttps://www.blogger.com/profile/15683800601084781927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-52633169414991854442011-04-08T19:14:29.638+02:002011-04-08T19:14:29.638+02:00Ha, ha, cvarci...lici:)
Nisam ljubitelj przenja u ...Ha, ha, cvarci...lici:)<br />Nisam ljubitelj przenja u dubokom ulju i pohovanja, ali spomenula si tartar, pa sad zamisljam kako umacem jedan "cvarak" u njega...joj..Anahttps://www.blogger.com/profile/12874717273865721399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-30760848588502991712011-04-08T18:24:12.584+02:002011-04-08T18:24:12.584+02:00Ovo je klasik mog ručka iz studentskih dana. Društ...Ovo je klasik mog ručka iz studentskih dana. Društvo stiže a ja imam tri šnicle. Iseckam što tanje i što sitnije, pa inda sve to redom kao ti, pa ispadne kilogram pohovanog mesa. Kako od 3 šnicle nahraniti šestoro. Kasnije samo počela da dodajem ruzmarin, bosiljak, peršun u prezli da bude onako šareno i mirisno. Klasik ostaje klasik!J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-57483922536101143442011-04-08T16:56:23.788+02:002011-04-08T16:56:23.788+02:00Sjajni zalogajcici!!!Sjajni zalogajcici!!!Majahttps://www.blogger.com/profile/07789246903923358782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81146893367288896082011-04-08T14:00:22.968+02:002011-04-08T14:00:22.968+02:00obožavam ovako male zalogajčiće piletine, na staro...obožavam ovako male zalogajčiće piletine, na staroj adresi sam postavila recept sa mariniranjem u mlijeku i uvijek kad imam vremena stavim malo da odstoji, meso bude sočnijeNinahttps://www.blogger.com/profile/08187234488295276272noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-52528080428193325832011-04-08T12:36:34.010+02:002011-04-08T12:36:34.010+02:00Ovo odlično izgleda
Fast food uvijek bolje odmaći ...Ovo odlično izgleda<br />Fast food uvijek bolje odmaći nego onaj iz McDonald'sa ili otkud već :)<br />Jako fino!Bite my cakehttps://www.blogger.com/profile/12897863855831863286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63228832628888007362011-04-08T09:16:42.343+02:002011-04-08T09:16:42.343+02:00Stvarno je piletina marinirana u mleku l;epsa, isp...Stvarno je piletina marinirana u mleku l;epsa, isprobala sam. Moracu i ovu varijantu da probam, mi bas volimo pohovano....<br />Jeli li probala nekad da sipas malo piva u jaja umesto mleka?Sanja Manasijevichttps://www.blogger.com/profile/12274099250642308532noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-11179488547218169232011-04-08T07:12:19.730+02:002011-04-08T07:12:19.730+02:00Iz iskustva znam da je meso marinirano u mleku em ...Iz iskustva znam da je meso marinirano u mleku em mekše, em sočnije a o ukusu da i ne govorim !! Sjajno izgleda meso draga!Jovanahttps://www.blogger.com/profile/17957353354508102351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-17053273121502119162011-04-08T02:30:24.234+02:002011-04-08T02:30:24.234+02:00Odlična ideja sa mlijekom, ovo izgleda dobro pa mi...Odlična ideja sa mlijekom, ovo izgleda dobro pa mislim da bi se i moji ukućani složili s ovime ;) za gledanje neke utakmice i grickanje ;)Just Cake Girlhttps://www.blogger.com/profile/08193946557464565099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-38691708353165428772011-04-08T01:32:00.923+02:002011-04-08T01:32:00.923+02:00U subotu su proteini na meniju, moram da isprobam ...U subotu su proteini na meniju, moram da isprobam ovo sa mlekom obavezno :)<br />Tačno sam ovde pročitala baš tu pričicu o mleku, pa zaboravila načisto :(Tina Vesićhttps://www.blogger.com/profile/06277067482505421797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-80385556142680342082011-04-08T01:13:49.360+02:002011-04-08T01:13:49.360+02:00Ja sam se (jednom davno, kad sam prvi put probala ...Ja sam se (jednom davno, kad sam prvi put probala to sa mlekom) iznenadila kad sam shvatila da je meso upilo skoro sve mleko koje sam mu dala. U manji sud stavi snicle i sipaj mleka da ogrezne, ne da pliva, tek da ga ima svud izmedju mesa. Može i soli u mleko. Jednu sniclu nemoj da mariniras. Ostavi preko noći. Sutradan ispečes i jednu i drugu varijantu, kako voliš, recimo onako sa par kapi ulja na teflonu. Videćeš razliku. Tu se najbolje i uoči razlika, jer kod pohovanog je uvek poh glavni, a ono unutra, manje-više, uvek je meko :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-20157649478622531752011-04-08T00:59:56.953+02:002011-04-08T00:59:56.953+02:00Moram da isprobam tip sa mlekom i mariniranjem ;)
...<b>Moram da isprobam tip sa mlekom i mariniranjem</b> ;)<br />Ja pohovano meso ne volim, tako da sam totalno imuna na ovo :))Tina Vesićhttps://www.blogger.com/profile/06277067482505421797noreply@blogger.com