tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post361804217641589688..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Čokoladni mafini sa leblebijamaMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-74580678853863910502023-08-12T11:13:10.318+02:002023-08-12T11:13:10.318+02:00Predivni, sočni mafini! Veoma ukusni i čokoladni, ...Predivni, sočni mafini! Veoma ukusni i čokoladni, čak i bez dodataka u vidu pavlake i voća. 🥰 Hvala za recept!<br />Skoro sam naišla na recept za čokoladni krem od leblebija, urmi i kakaa i bila sam vrlo skeptična. Ali, posle ovih mafina, jedva čekam da probam i taj krem. Leblebije u slatkoj varijanti su mi zaista otkriće!Tamaranoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-53603385822462214472016-06-01T20:03:01.053+02:002016-06-01T20:03:01.053+02:00Slažem se s uvodnim tekstom i prije FBI rukavica s...Slažem se s uvodnim tekstom i prije FBI rukavica sam isprobavala Milicine recepte. Muffini super izgledaju!prekratakdanhttps://www.blogger.com/profile/12672231969103700694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-8410803459874009322016-05-29T16:03:28.670+02:002016-05-29T16:03:28.670+02:00Nemam pojma ni ja. Al' taman ti se sam napravi...Nemam pojma ni ja. Al' taman ti se sam napravio prostor za pavlaku i jagodicu ;) Hvala što si pravila i javila!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91882611625266318442016-05-29T15:36:34.392+02:002016-05-29T15:36:34.392+02:00Napravila. :) Ukusni su i lepi,skoro pa kao da su ...Napravila. :) Ukusni su i lepi,skoro pa kao da su od brasna. Samo, meni su se lepo podigli u toku pecenja i onda se spustili i ostade rupa u sredini. Ne znam zbog cega. Sem izgleda, ispali su super. :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-6334455563353401602016-05-24T09:14:45.944+02:002016-05-24T09:14:45.944+02:00Bas bih eto mogla da pokusam sa tim. Puno hvala :)...Bas bih eto mogla da pokusam sa tim. Puno hvala :)Marija https://www.blogger.com/profile/10120481203040780453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91726492945745614992016-05-24T00:28:35.681+02:002016-05-24T00:28:35.681+02:00Jest' neobično, al' uopšte nije loše :)Jest' neobično, al' uopšte nije loše :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-54364903199011270032016-05-24T00:27:24.450+02:002016-05-24T00:27:24.450+02:00Hvala na podršci, i preporuka za mafine :)Hvala na podršci, i preporuka za mafine :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-36690865427637990292016-05-23T23:39:34.163+02:002016-05-23T23:39:34.163+02:00Ako možeš ovas i heljdu, onda to. Kuvani ovas je m...Ako možeš ovas i heljdu, onda to. Kuvani ovas je meni otkriće godine, kao rižoto bude. Heljda lepo upija, pa za one varijante gde ide malo pirinča, tipa punjene paprike, može heljda. Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-51962140483075333912016-05-23T14:52:03.503+02:002016-05-23T14:52:03.503+02:00Savršeno izgledaju, prosto mame na griz! neobičan ...Savršeno izgledaju, prosto mame na griz! neobičan recept, ali super.Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-57126598542529157492016-05-23T11:27:11.676+02:002016-05-23T11:27:11.676+02:00Bas zanimljiva kombinacija, a verujem i ukusna. I ...Bas zanimljiva kombinacija, a verujem i ukusna. I ja imam nekih zdravstvenih problema, pa ne mogu ni brasno, ni secer kako prirodni tako ni zamenski, ma zapravo skoro nista ne smem. Pa nesto razmisljam ako ti znas, na koji nacin bih recimo mogla da zamenim pirinac u jelima, jer naravno skrob ni na slici ne smem. Ako znas, savet ce mi puno znaciti. Pozdravi od mene :)Marija https://www.blogger.com/profile/10120481203040780453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63441612705132252392016-05-22T21:59:15.583+02:002016-05-22T21:59:15.583+02:00Potpisujem svaku rec o Milicinom blogu! Ja se divi...Potpisujem svaku rec o Milicinom blogu! Ja se divim vama koji tako u detalje ispisete recept, pa da cak i totalni netalenti za kuvanje mogu da pripreme ono sto vi predlazete. Milica i ja imamo vrlo slican ukus i gastronomske navike, tako da cesto usprobavam njene recepte. Ove mafine jos nisam, moram sto pre!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-64195978431349884922016-05-22T13:33:34.679+02:002016-05-22T13:33:34.679+02:00Hvala TEBI za sve! Ulepšala si mi dan, da znaš :)
...Hvala TEBI za sve! Ulepšala si mi dan, da znaš :)<br /><br />Vodu od kuvanja leblebija sam koristila jer mleko ne smem, a drugo biljno mleko nisam imala. Pa gledam onu vodicu od kuvanja i mislim se, pa i to je neko "biljno mleko" :) <br /><br />Hvala za najavu očekivanja za keks sa pasuljem. Nisam našla crni pasulj, imam neki sitan žuti, mislim da će taj biti žrtvovan za ovu namenu. <br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-5373814957917405632016-05-22T12:49:26.705+02:002016-05-22T12:49:26.705+02:00Pošto juče nisam bila u stanju da ostavim smislen ...Pošto juče nisam bila u stanju da ostavim smislen i ne pretjerano emotivan komentar :), danas sam odlučila da pročitam samo recept i preskočim ovaj uvod koji me zacrveni i zamagli mi oči. :) <br />Nema svrhe da ti se zahvaljujem, jer znam da ne bi napisala nešto ovako divno da to ne misliš (tako, imam osjećaj da te poznajem), ali mogu reći da sam polaskana, ponosna i postiđena u isto vrijeme. "Ona Maja", kako te zove ženski dio moje porodice, je neko koga sam od prije pisanja bloga pratila, smatrala uzorom u blogerskom smislu i neko ko je velikim dijelom oblikovao moje viđenje pisanja recepata. Jasno ti je zašto sam rekla da si me "razoružala" tekstom i onim smislenim komentarima koje ostaviš na blogu. Eto, da ne nastavljam dalje, hvala ti za taj osjećaj i stvarno stvarno mi mnogo znači.<br />Mafini su ti sjajno ispali, reprezentativnije od mojih, pa bi bilo bolje da stavim tvoje fotke na blog. :) Odlično si ih i opisala, nisu kao klasični sunđerasti mafini, već su vlažniji i istovremeno ostavljaju taj zrnasto/brašnast osjećaj u ustima kad se počnu topiti - neočekivano za biskvit, ali ne neprijatno. Meni bi vjerovatno bilo previše šećera u prilagođenoj verziji, ali razumijem. :D Vidim da si koristila vodu od kuvanja leblebije, što mi veoma ima smisla, tako da ću dodati kao verziju - praviću tako sledeći put. Hvala ti, mislim da ću svašta naučiti iz ovog istraživanja! :) <br />*Uzgred, keks od pasulja ne ostavlja brašnast osjećaj, i pasulj je praktično neprepoznatljiv. Samo da znaš šta da očekuješ.<br />Hvala još jednom za sve! <3 Milica - Na tanjiruhttps://www.blogger.com/profile/11082393529428457616noreply@blogger.com