tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post9098139938363794869..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: BajadereMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger86125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-82820101204022225442020-11-25T13:16:13.943+01:002020-11-25T13:16:13.943+01:00Hvala puno na korisnim receptima, koje nesebično d...Hvala puno na korisnim receptima, koje nesebično delite sa nama!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02563699121469201881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-90947403822965279402020-03-13T21:13:27.291+01:002020-03-13T21:13:27.291+01:00Ja glazuru pravim sa neutralnom pavlakom 200 ml. i...Ja glazuru pravim sa neutralnom pavlakom 200 ml. i 100 gr čokolade za kuvanje. Ugrejem pavlaku i dodam čokoladu, naravno ne do ključanja. Nema pucanja a stegne se i ima sjaj. Možeš ubaciti i onako debljine jednog prsta margarina.K & L EKSPRT IMPORT DOOhttps://www.blogger.com/profile/03904322820877796331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-46963812129219012682019-10-24T15:45:47.143+02:002019-10-24T15:45:47.143+02:00Hvala puno!
Pozdrav!Hvala puno!<br />Pozdrav!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-80931482254824025892019-10-18T20:58:18.631+02:002019-10-18T20:58:18.631+02:00I ja sam zaključila da Plazma nije dobar izbor za ...I ja sam zaključila da Plazma nije dobar izbor za bajadere, iako je za druge namene baš volim. Osim što ima malo "jači" ukus, ima i relativno tamnu boju, pa svetli deo bajadere ne ispadne svetao.<br /><br />Za bajadere je najbolji neki keks iz rinfuza, gledaš da je što svetliji i što finije samleven. <br /><br />Pozdrav!<br /><br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-49350734042604011102019-10-17T11:28:50.602+02:002019-10-17T11:28:50.602+02:00Majo,
Koji keks se pokazao najbolje? Ja uvek pravi...Majo,<br />Koji keks se pokazao najbolje? Ja uvek pravim bajaderu sa lešnicima, prosto ih obožavam, ali sam stavila plazmu, pa mi je bio prejak sudar ukusa, treba mi neki neutralniji keks...Inače, vizuelno bajdera je ispala sjajno, nisam se ni malo namučila..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-61460126592830490402018-05-09T08:52:46.732+02:002018-05-09T08:52:46.732+02:00Pa tako nekako, otprilike. Kad mi bude pri ruci ne...Pa tako nekako, otprilike. Kad mi bude pri ruci neka Kraš bajaderica prava, izmeriću. <br /><br />p.s.<br />Baš sam planirala da idući put kad budem pravila bajaderu, da samo crni sloj podelim u dve kese, a beli ostavim u jednoj, pa da više liči na original :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-32010470570480079302018-05-07T00:56:00.625+02:002018-05-07T00:56:00.625+02:00Jelena Kovrlija- May 6, 2018
Zivin vani, blizu Bo...Jelena Kovrlija- May 6, 2018<br /><br />Zivin vani, blizu Bostona u USA, rado pravim bajadere i svidja mi se vas nacin pravljenja sa plasticnim kesama.<br /><br />Mene zaista zanima koje su prave dimenzije Krasovih bajadera?.Koliko se ja prisjecam mogle bi biti 1.5 cm sa 4 cm.<br />Hvala,<br />Jelena <br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03515781772633894056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-33156600573433658262017-11-25T16:35:20.508+01:002017-11-25T16:35:20.508+01:00Neće se ništa promeniti :)
Srećna slava i sve najb...Neće se ništa promeniti :)<br />Srećna slava i sve najbolje!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-18923195771563363302017-11-25T13:15:12.787+01:002017-11-25T13:15:12.787+01:00Zdravo Majo,pratim vas vec duze vreme,i svi moji u...Zdravo Majo,pratim vas vec duze vreme,i svi moji ukucani su odusevljeni sa svime sto napravim,a sa vaseg bloga je. Sin od godinu ipo dana pogotovo! :-)<br />E sad,mi slavimo posnu slavu,pa me zanima da li se nista ne bi promenilo da umesto putera ubacim istu tu kolicinu margarina? Hvala puno unapred! I puno pozdrava!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13633132289515551172noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-76262168144661792372017-04-06T12:14:58.719+02:002017-04-06T12:14:58.719+02:00Koncic za zube isto radi odlican posao, pod uslovo...Koncic za zube isto radi odlican posao, pod uslovom da je bez ukusa :)Catnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-67804757753248657512017-01-20T21:48:06.219+01:002017-01-20T21:48:06.219+01:00Preporucujem. Lake za napraviti, ukusne!!Preporucujem. Lake za napraviti, ukusne!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02436213585579395544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-51144362565637235782015-02-01T19:26:40.913+01:002015-02-01T19:26:40.913+01:00Draga Majo,
upravo sam nasla Vas recept na: http:...Draga Majo,<br /><br />upravo sam nasla Vas recept na: http://brzikolaci.com/kolaci/bajadera-3.html#comment-992. <br />Smatram da bi trebalo da budete informisani (mozda vec i jeste ;))<br /><br />Pozdrav!<br />Jelena<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-89317124378519419862014-12-22T19:36:45.934+01:002014-12-22T19:36:45.934+01:00Nikad nisam pravila bajadere i sad pretrazujem rec...Nikad nisam pravila bajadere i sad pretrazujem recepte i potpuno sam zbunjena. U nekim receptima ide po 250gr keksa i oraha, a 700gr secera (?!) i Bogznakako su ljudi odusevljeni u komentarima. Ovde ide vise keksa i oraha, a daleko manje secera - i opet ljudi odusevljeni. Kako je moguce da je tolika razlika u kolicini secera? Nisam pametna sta da radim, kom carstvu da se priklonim :)<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-24013928046193971052014-07-31T20:55:33.592+02:002014-07-31T20:55:33.592+02:00Recepti su vam savrseni! Puno vam hvala sto ih del...Recepti su vam savrseni! Puno vam hvala sto ih delite sa nama. Jacanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-71989744376279206402014-04-01T00:21:34.602+02:002014-04-01T00:21:34.602+02:00Baš mi je drago!
Pozdrav i tebi!Baš mi je drago!<br />Pozdrav i tebi!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-23137106773320793772014-03-31T00:17:36.653+02:002014-03-31T00:17:36.653+02:00Majo, hvala puno, ispalo je sjajno!
Samo je potre...Majo, hvala puno, ispalo je sjajno! <br />Samo je potrebno pratiti recept i sve se skocka samo, čak i prenošenje slojeva po kunjinji - da li će ili neće pasti :D<br />Pozdrav!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06193510613863965162noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-52487228921218900212013-12-18T11:50:34.174+01:002013-12-18T11:50:34.174+01:00Hvala Vam!
Hvala Vam!<br />Katarinahttps://www.blogger.com/profile/14101018491516407815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63832478503200389382013-12-15T13:27:19.502+01:002013-12-15T13:27:19.502+01:00Čokoladu ja volim Menaž (Soko štark) ili Crna čoko...Čokoladu ja volim Menaž (Soko štark) ili <a href="https://lh3.googleusercontent.com/-H4KndplkPGA/Uq2fVJCPl6I/AAAAAAAAPeg/9_anASitBhQ/w1229-h740-no/IMG_9232.jpg" rel="nofollow">Crna čokolada za jelo i kuvanje Classic</a> (Swiss lion). Glazuru sam ovde (čini mi se) radila sa Kakao krem tablom (Swiss lion).<br /><br />Puter Imlek. Mada realno, može bilo koji.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-5259036978883284312013-12-15T12:40:00.575+01:002013-12-15T12:40:00.575+01:00I koji puter?
I koji puter?<br />Katarinahttps://www.blogger.com/profile/14101018491516407815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-30057608717871113082013-12-15T12:38:11.725+01:002013-12-15T12:38:11.725+01:00Mozete li mi reci koju cokpladu za kuvanje da upot...Mozete li mi reci koju cokpladu za kuvanje da upotrebim? Pozdrav!Katarinahttps://www.blogger.com/profile/14101018491516407815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-58913853479569021012013-12-13T20:55:21.096+01:002013-12-13T20:55:21.096+01:00Hvala i tebi :)
Pozdrav!Hvala i tebi :)<br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-61511639369280768702013-12-13T17:00:08.294+01:002013-12-13T17:00:08.294+01:00majo,danas sam radila bajaderu i primjenila tvoju ...majo,danas sam radila bajaderu i primjenila tvoju metodu sa kesama.sve je ispalo savršeno.neizmjerno ti hvala što si sa nama podijelila ovaj "trik".puno pozz i veliki zagrljaj imaš od mene.Danka Vhttps://www.blogger.com/profile/05447963232596734087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-19079638210683662392013-04-03T14:28:40.328+02:002013-04-03T14:28:40.328+02:00Neko je pomenuo lesnike? Cini mi se da bi sa njima...Neko je pomenuo lesnike? Cini mi se da bi sa njima bila jos lepsa, i podsecala na "onu" Krasovu bajaderu...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-48176846326581093052013-03-26T23:51:14.868+01:002013-03-26T23:51:14.868+01:00Ma, naravno da može i klasično, u neki pleh staviš...Ma, naravno da može i klasično, u neki pleh staviš i utabaš jedan pa drugi sloj, i posle glazuru staviš. <br />Hvala ti na probanju recepata :)<br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-15380429419503442292013-03-26T18:01:25.212+01:002013-03-26T18:01:25.212+01:00Ovaj recept sam otkrila na Zoranovom blogu,i tako ...Ovaj recept sam otkrila na Zoranovom blogu,i tako sam dosla do Majinog fantasticnog bloga sa koga iz dana u dan isprobavam recepte i nikako da me neki ne odusevi :)<br />Obzirom da sam pocetnik u kuvanju,samo sam htela da pitam Maju,da li je moguce da po ovom receptu napravim klasicnu bajaderu u 3 reda - tamni,svetli sloj i glazura i tako izbegnem ovu,za mene veeeeeeeeeliku komplikaciju sa kesama,a sacuvam prelep ukus ovog recepta?<br />Hvala unapred.Maja T.noreply@blogger.com