tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post8183302699191477401..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Ačak pitaMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-17226812535536625022018-03-22T13:09:44.657+01:002018-03-22T13:09:44.657+01:00Super izgleda.:) U Makedoniji ovu pitu zovu zelnik...Super izgleda.:) U Makedoniji ovu pitu zovu zelnik i prave je na slican nacin, otprilike ovako:https://m.youtube.com/watch?v=4LbiDfLKlMAPopovskahttps://www.blogger.com/profile/13700549184313252549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-70543952351835563372018-03-22T13:08:38.643+01:002018-03-22T13:08:38.643+01:00This comment has been removed by the author.Popovskahttps://www.blogger.com/profile/13700549184313252549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-46306636652973280962014-12-24T00:38:38.672+01:002014-12-24T00:38:38.672+01:00Ja tek sada vidim tvoju pitu i zaista svaka čast.....Ja tek sada vidim tvoju pitu i zaista svaka čast....ja sam moju vukla rukama i malo se pokidala ali to nije ni malo umanjilo ukus ove pite...mi smo oduševljeni ukusom pite, kao što su i tvoje gošće oduševljene sa tvojom pitom.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-59140607345121948022014-12-17T00:21:17.873+01:002014-12-17T00:21:17.873+01:00Hvala na komplimentima :)
Ako nemaš mast, premaži...Hvala na komplimentima :)<br /><br />Ako nemaš mast, premaži omekšalim puterom ili margarinom ako ga koristiš, al' recimo da treba da utrošiš bar 125 g, možda i jače.<br /><br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-70745673083128043102014-12-17T00:15:34.866+01:002014-12-17T00:15:34.866+01:00Veliko hvala, Mignonne!Veliko hvala, Mignonne!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-33217274159385187092014-12-17T00:14:24.155+01:002014-12-17T00:14:24.155+01:00Jeste, zanimljivije je kad vidiš više izvođenja is...Jeste, zanimljivije je kad vidiš više izvođenja istog recepta...<br />Hvala za fotke.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-64187339633321719232014-12-17T00:13:07.434+01:002014-12-17T00:13:07.434+01:00Pa, hvala :)Pa, hvala :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-6798681099369012322014-12-17T00:12:35.543+01:002014-12-17T00:12:35.543+01:00Videla sam tvoju, i verujem da si u pravu za razvl...Videla sam tvoju, i verujem da si u pravu za razvlačenje. Ja sam sve radila oklagijom, pa su se inače slabo zamašćeni slojevi slepili...<br /><br />Biće rimejk :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-60636216747741130252014-12-17T00:10:23.012+01:002014-12-17T00:10:23.012+01:00Po mojoj proceni treba bar pola kašičice soli, ako...Po mojoj proceni treba bar pola kašičice soli, ako ne i cela ravna.<br /><br />Inače, vi ste gosti za poželeti :) Niko nije postavio pitanje zašto je pita servirana na krpi na patosu (ostalima: zbog slikanja i potrebnog rastojanja između objektiva i objekta), niti se bunio da klekne i pridrži parče u položaju "evo baš sad uzimam" :)<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-83181463422182468632014-12-16T22:11:09.891+01:002014-12-16T22:11:09.891+01:00Obicno su kreativni ljudi izuzetno samokriticni. D...Obicno su kreativni ljudi izuzetno samokriticni. Da neko sebi da 4 za ovakvu pitu (dobro, nisam je probala, ali fotografije su takve da kao da jesam) stvarno dokazuje da se radi o jednoj vrlo samokriticnoj osobi. A ovaj prikaz kako se pravi pita mami da i mi koji nismo tako kreativni i samokriticni probamo da je napravimo. Samo da znam gde bih mogla da nabavim mast... Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91432064951699473822014-12-16T00:40:16.734+01:002014-12-16T00:40:16.734+01:00Sve pitice sam jutros obisla, ali tek sada stizem ...Sve pitice sam jutros obisla, ali tek sada stizem da otkuckam komentare... tvoje fotke su uvek genijalne (prva me je posebno odusevila:), a o fotkama pripreme tek da ne govorim, postavljas nam visoke standarde.:)) Drago mi je zbog ekipe, u dobrom drustvu je uvek sve lepse raditi, puuuno vas sve pozdravaljam!:)))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-19370073698375934092014-12-15T17:51:20.913+01:002014-12-15T17:51:20.913+01:00Super izgleda!Super izgleda!Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-10785492279211698342014-12-15T11:28:46.378+01:002014-12-15T11:28:46.378+01:00Kako su gošće ostavile svoje komentare, tako iz pr...Kako su gošće ostavile svoje komentare, tako iz prve ruke znamo da je pita bila dobra:))) <br />Zar tebe treba hvaliti za fotke? Mislim, kod mene se podrazumeva da su ti fotke uvek sjajne:) <br />Postupak pripreme je ono što krasi tvoje recepte i odlično je kada vidiš kako se nešto pravi pre nego što i sam počneš da radiš, naročito kada si početnik ili nikada pre nisi radio ništa nalik tome. <br />Uvek nestrpljivo očekujem objave postova na istu temu jer tada vidim šarenilo utisaka i izvodjenja:) <br />Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-26662510002319516652014-12-15T09:57:52.608+01:002014-12-15T09:57:52.608+01:00Meni je bila baš ukusna. :) Pojela sam celo parče,...Meni je bila baš ukusna. :) Pojela sam celo parče, a još nisam ni bila gladna nakon svih tvojih đakonija. :)<br />Stalno me oduševljavaju ove slike postupka čak i ako sada znam kako nastaju. :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-8445187833096249872014-12-15T09:31:25.403+01:002014-12-15T09:31:25.403+01:00Majce, dobra je za prvi put. Slicice standardno, o...Majce, dobra je za prvi put. Slicice standardno, odlicne!<br /><br />Ja cu svoju postaviti u toku dana, mada je vec imam na blogu. Vidi, kao sto si i sama primetila, trebalo je vise masti, ali fora je i u tome da se ove 'latice' razvuku, a ne samo preklope. Onda dobijes bas lisnato testo, maltene isto kao kod bureka. <br /><br />Cekamo rimejk. :) pozz :*Tanjahttps://www.blogger.com/profile/16311004533714825437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-40102435130258328922014-12-15T00:58:44.253+01:002014-12-15T00:58:44.253+01:00Moja je lisnatija, mada se na slikama ne vidi. Ist...Moja je lisnatija, mada se na slikama ne vidi. Istina, nisam škrtarila na masnoći. Ipak bih odabrala tvoju kao bolju i to zbog jačeg ukusa luka (kod mene se tek u naznakama osetilo) i zbog urednosti - čoveče, tvoje testo je zaista za slikanje! Inače, ja nisam zaboravila da posolim, ali se tek-tek osetilo da je slano. Izgleda da je potrebno više od prstohvata u testo. Pobednik: Majina pita, jeeee!<br />Joj, što smo uživali u druženju, a kako nas je tek Maja ugostila....Tanja Lekovićhttps://www.blogger.com/profile/18348783754149605640noreply@blogger.com