tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post792487488098931322..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Grisine od heljdeMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-69763252835368184342017-04-02T22:47:43.076+02:002017-04-02T22:47:43.076+02:00obavezno cu probati i takvu verziju! pogotovo jer ...obavezno cu probati i takvu verziju! pogotovo jer je manje kaloricna!<br />upravo vidjeh i novi recept s prosom koji jedva cekam isprobati :) a i onaj linkani s kukuruznim/palenta brasnom! gluten free ipak nije tako dosadan i nemastovit ;)<br />tenksić :)<br />daniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-13774486474177588782017-04-02T16:31:40.113+02:002017-04-02T16:31:40.113+02:00Hvala što ste probali recept i javili utiske! :)
...Hvala što ste probali recept i javili utiske! :)<br /><br />U štapićima ima dosta masnoće, pa je testo samo po sebi relativno prhko. Plus ako je brašno malo krupnije, kao što kažete, pečeno testo je još sklonije mrvljenju.<br /><br />Moj predlog je (i sebi, i Vama) idući put umesto 125 g putera staviti 60 g putera i 60 ml vode. Trebalo bi da takve grisine budu čvršće, a opet ne i tvrde u neprijatnom smislu.<br /><br />Sve najbolje!<br /><br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-77258975222339175722017-04-02T14:37:41.602+02:002017-04-02T14:37:41.602+02:00isprobala sam receptic! okus je super!
jedino sto ...isprobala sam receptic! okus je super!<br />jedino sto su stapici skloni raspadanju nakon pecenja :(. razlog bi mogao biti nedovoljno sitno izmljeveno brasno. drze se oni, ali se mora njezno s njima!<br />sezam je odlicna ideja, palo je i meni na pamet "utisnuti" ga! al nije mi se dalo :)<br />uglavnom, odlican nacin za napraviti zdraviju verziju grickalica! :)<br />daniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-73317522935372875752017-04-01T22:14:34.492+02:002017-04-01T22:14:34.492+02:00Što si šašava :)
Odlično ako si našla brašno koje ...Što si šašava :)<br />Odlično ako si našla brašno koje vam je OK, ovde su uglavnom prejakog ukusa ako se koriste bez mešanja sa drugim. To sa susamom nije loša ideja, zapravo možeš malo susama da pobacaš po radnoj površini pre nego razvaljaš grisinu, tako će se sigurno dobro zalepiti.<br /><br />Hvala ti na probanju i javljanju, i sve najbolje tvojoj ekipici :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-88094017258698965622017-04-01T20:53:53.673+02:002017-04-01T20:53:53.673+02:00Danas sam ih npravila i nama su se jako dopali! Mo...Danas sam ih npravila i nama su se jako dopali! Moja jaca polovina je sugerisala da ih iduci put pospem susamom... Ja sam koristila kupovno heljdino brasno, jer mlin za kafu nemam, ali na ovo brasno nemam zamerki. Testo se fino zamesilo, cak nije bilo potrebno da posipam radnu povrsinu brasnom. Mozda zato sto ostavila testo malo duze u frizideru (preko 2 sata). Ah, da, u jednom trenutku sam pomislila: Maja, bi bila ponosna na mene, isekla sam stapice skoro identicnom precinoscu kao na gornjoj slici :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-88312858651407260802017-03-26T22:40:29.182+02:002017-03-26T22:40:29.182+02:00Ne treba laser, običan nožić, tanak ;)
Hvala ti št...Ne treba laser, običan nožić, tanak ;)<br />Hvala ti što si tu i što pratiš! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-4334472448958489492017-03-26T22:39:10.373+02:002017-03-26T22:39:10.373+02:00Trudiću se da bude tako :)
Hvala veliko!Trudiću se da bude tako :)<br />Hvala veliko!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-77562900105365712352017-03-26T22:38:38.302+02:002017-03-26T22:38:38.302+02:00Hvala tebi, Tanja!
Hvala tebi, Tanja!<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-75726705248050236502017-03-24T21:49:49.444+01:002017-03-24T21:49:49.444+01:00Probacu da napravim ovih dana. Naravno ovu lasarsk...Probacu da napravim ovih dana. Naravno ovu lasarsku preciznost pri secenju necu postici ni za 100 godina. Bas mi je drago da si toliko vremena ulozila u ovaj serijal o heljdi. Stvarno sjajno!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-80010951254998975192017-03-24T21:43:53.491+01:002017-03-24T21:43:53.491+01:00Draga Majo , sta reci nego, fantazija . Nadam se d...Draga Majo , sta reci nego, fantazija . Nadam se da ces nas uveseljavat sa jos puno,puno divnih recepata, a za sve ove do sad veliko ti hvala. Topli pozdravAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-12768742249287486422017-03-24T08:59:01.491+01:002017-03-24T08:59:01.491+01:00Nema na čemu, draga Majo. Hvala tebi za sve divne ...Nema na čemu, draga Majo. Hvala tebi za sve divne recepte i detaljna objašnjenja i cake koje deliš sa nama. <br />O, kako si me obradovala ovim postom. Baš mi je drago da ti se sviđaju grisine.<br />Puno te pozdravljam!Tatjanahttps://www.blogger.com/profile/07988490795389603034noreply@blogger.com