tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post671142519408207134..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Svetosavske pereceMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger20125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-90852830895391865522017-01-30T20:46:50.794+01:002017-01-30T20:46:50.794+01:00Divna i mirisna scena :) Hvala vama!Divna i mirisna scena :) Hvala vama!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-53098478547149742562017-01-30T20:41:13.300+01:002017-01-30T20:41:13.300+01:00Perece pravim godinama, ali one masne sa kalupom. ...Perece pravim godinama, ali one masne sa kalupom. Odlučila sam da probam ove "pekarske" i manje masne. Imala sam tačno oko 100 gr ostatka starog maslaca i htela sam da ga iskoristim i u ovom slučaju zamenila ulje. Slično kao kod drugih, pri deljenju testa na 1/2..1/4... stigla sam do 16 delova. Nama su bile taman. Pri oblikovanju su pomagala deca, ista ona koja su posle išla krišom da pojedu još neku dok se tanjir nije sasvim ispraznio. Za prvi put ispale su odlično. <br />Zato hvala za dobar recept.Vesnanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-24825964187032506212015-02-27T21:32:45.434+01:002015-02-27T21:32:45.434+01:00This comment has been removed by the author.KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-14377025735644726212015-02-27T21:25:44.560+01:002015-02-27T21:25:44.560+01:00Demi, možeš predložiti svoj blog, i sve je ok što ...Demi, možeš predložiti svoj blog, i sve je ok što se tiče starosti i statistike. Za ovaj krug je kasno, ali za bilo koji naredni nije. <br /><br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-35322873033612428832015-02-25T17:31:25.807+01:002015-02-25T17:31:25.807+01:00This comment has been removed by the author.KuvaricaGRhttps://www.blogger.com/profile/08618065386768123159noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-4378784865801704322015-02-19T22:50:14.150+01:002015-02-19T22:50:14.150+01:00Pa kao i svako testo, ok su, ali vidi se da nisu s...Pa kao i svako testo, ok su, ali vidi se da nisu sad pečene. Al' recimo mnogo dobre budu kad se prepeku u grill pekaču, pa se onako spljošte i postanu krckave, provereno :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-58323450714583803552015-02-19T22:39:21.973+01:002015-02-19T22:39:21.973+01:00Savrseno izgledaju, moracu da isprobam ovog vikend...Savrseno izgledaju, moracu da isprobam ovog vikenda. Kakve su kad prenoce? Mislim, ako prenoce :)Ninahttp://www.alustolarijabeograd.rsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-23362155906126122252015-02-17T20:24:52.958+01:002015-02-17T20:24:52.958+01:00Pa to, ja bih rekla da treba da idu i do metar jer...Pa to, ja bih rekla da treba da idu i do metar jer se nekako brzo vraćaju u prvobitnu dužinu. sanjahttps://www.blogger.com/profile/12221491142170917714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-14055080500546804392015-02-16T19:38:32.351+01:002015-02-16T19:38:32.351+01:00Istanji ih još više, i ne puštaj mnogo da čekaju p...Istanji ih još više, i ne puštaj mnogo da čekaju pre pečenja. Meni je prva tura pereca bila lepšeg oblika (to su ove sa slika), a druga tura, koja je čekala da se prva ispeče, i duže kvasala na plehu, bila bucmastija, i ne tako lepo definisana oblikom. Drugim rečima, ne motati perece mnogo unapred :)<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-90159489316874231772015-02-16T19:25:03.275+01:002015-02-16T19:25:03.275+01:00Pravila! Testo je prelepo mekano, a slani preliv m...Pravila! Testo je prelepo mekano, a slani preliv mi je ispao odlično iako sam odokativne mere primenila. Jedino imam zamerku na oblik koji sam dobila, nije to baš tako lepo kao kod tebe, dakle potreban savet za gliste savršenije oblika! Puno pozdravasanjahttps://www.blogger.com/profile/12221491142170917714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-38578333117189833492015-02-07T14:25:07.065+01:002015-02-07T14:25:07.065+01:00I kod tebe baš primamljive izgleda da je ovaj slan...I kod tebe baš primamljive izgleda da je ovaj slani recept bio pun pogodakDilajlahttps://www.blogger.com/profile/11977426308497580948noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-87760927365996356602015-02-04T11:13:33.506+01:002015-02-04T11:13:33.506+01:00Moji klinci svake godine za dane kruha samo traže ...Moji klinci svake godine za dane kruha samo traže te perece. Odlični!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-69927915035522805372015-02-02T12:37:27.718+01:002015-02-02T12:37:27.718+01:00Odlično izgledaju, bez obzira na situaciju sa prel...Odlično izgledaju, bez obzira na situaciju sa preljevom u prvoj turi super si ih napravila, ja ponekad i u pekari kupim baš takve, sa slanim preljevom u šupljinama. Ovaj put ih nisam pravila za igricu, ali recept ostaje zabilježen ! Branka - byBhttps://www.blogger.com/profile/06167769161903266647noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-33974877045295345802015-02-02T12:18:31.293+01:002015-02-02T12:18:31.293+01:00Krasno su ti uspjele!Krasno su ti uspjele!Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-37023084542481889532015-01-31T23:52:12.331+01:002015-01-31T23:52:12.331+01:00gotovo sam siguran da bi ovaj slani preliv turio (...gotovo sam siguran da bi ovaj slani preliv turio (odnosno ako budem pravio - da cu turiti) u spric onaj neki iz apoteke :) <br /> aj pohvalicu se ako budem pravio. mada, to tek kad odem u bgd, posto ovde nemam rernu nego rernicu, pa bi se verovatno smorio da ih pecem iz sedam tura :)dr bouzhttps://www.blogger.com/profile/18033805310749140927noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-39785248588115643242015-01-31T19:48:35.971+01:002015-01-31T19:48:35.971+01:00odlične . Ja sam prvu turu isto zabrljala i naprav...odlične . Ja sam prvu turu isto zabrljala i napravila ponovo preliv . Ja sam dobila 16 komada, ali to je sve stvar vežbe. Sanja 9https://www.blogger.com/profile/09688156888997694452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-51477331038379659372015-01-31T16:02:16.076+01:002015-01-31T16:02:16.076+01:00Tvoje perecu su jako lepe a o slikama da i ne prič...Tvoje perecu su jako lepe a o slikama da i ne pričam. Ja sam dobila 17 pereca i vidim da ih Jafi voli da su tanje i hrskave a ja ih volim bucmaste i meke a po negde hrskave, jer takve perece pamtim iz detinjstva.Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-85422000464738511992015-01-31T12:02:52.069+01:002015-01-31T12:02:52.069+01:00Super su uspele i volim tvoje fotkice pripreme, si...Super su uspele i volim tvoje fotkice pripreme, sigurna sam da su svi ukucani uzivali.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-29293744950367122672015-01-31T09:58:37.557+01:002015-01-31T09:58:37.557+01:00Hvala puno na isprobavanju. Ja od ove mere dobijem...Hvala puno na isprobavanju. Ja od ove mere dobijem 26 pereca, volimo ih tanane i hrskave sa sasvim malo sredine. Preliv pravim od oka i ne merim vodu, ali dobro je znati tačne mere za početnike. Čini mi se da sam ih napravila bar 1000 puta jer ih često mesim bez obzira na datum.Jafihttps://www.blogger.com/profile/10853206838907131884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-40518480776825370742015-01-31T09:49:43.592+01:002015-01-31T09:49:43.592+01:00Zasluzuju sve pohvale...
Mi smo se lepo castili. ...Zasluzuju sve pohvale... <br />Mi smo se lepo castili. I, neuporedivo bolje od onih iz pekare. Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.com