tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post5739492154530192906..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Pita od prosa, heljde, lana i sremušaMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-65117482200049534862018-02-23T08:40:11.743+01:002018-02-23T08:40:11.743+01:00Spanać i feta, zapravo bilo koji kiselkasti sir od...Spanać i feta, zapravo bilo koji kiselkasti sir od vajkada bili dobri partneri :) Hvala što si pravila i javila utiske i svoje predloge za nadogradnju, i posebno hvala na svim rečima podrške! Uvek znače! :)<br /><br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-49193649411495569212018-02-22T10:12:45.104+01:002018-02-22T10:12:45.104+01:00Ja sam napravila ovu pitu sa spanacem i mogu vam r...Ja sam napravila ovu pitu sa spanacem i mogu vam reci da je super ukusna... sledeceg puta sam dodala oko 350 g. feta sira... bila je jos ukusnina! Savet za ovu kombinaciju sa sirom i spanacem je da se stave dva praska za pecivo :) pozdrav svima! Majo, samo nastavi, sjajno vodis blog! Recepti su jasni, precizni, fotkama propraceni... svaka cast za trud! Majo, svaka pohvala!Manuartahttps://www.blogger.com/profile/03302145714109725246noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-22572828959025828972016-05-20T19:38:39.052+02:002016-05-20T19:38:39.052+02:00Sa listovima mladog crvenog luka je još lepše!Sa listovima mladog crvenog luka je još lepše!Vanjanjahttps://www.blogger.com/profile/02842955721784266741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-51562606208081654532016-03-25T23:36:39.678+01:002016-03-25T23:36:39.678+01:00Dobićeš zblebanu debelu palačinku. Ja bih probala ...Dobićeš zblebanu debelu palačinku. Ja bih probala ovako - svako jaje bih "zamenila" sa po jednom supenom kašikom lanenog brašna i tri kašike vode. To sam negde pročitala ali nisam probala. Baš javi ako probaš. Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-4790291300965557732016-03-25T23:00:07.751+01:002016-03-25T23:00:07.751+01:00Majce,jel moze bez jaja? Post je u toku.a probala ...Majce,jel moze bez jaja? Post je u toku.a probala bih je koliko sutra.Malo povecam kolicinu vode?Jelenahttps://www.blogger.com/profile/03591715440549136030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-20106087184736725672016-03-25T21:01:17.700+01:002016-03-25T21:01:17.700+01:00Molim :)Molim :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81249028304470975842016-03-25T11:21:40.111+01:002016-03-25T11:21:40.111+01:00Hvala :)Hvala :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16778759055056867093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-35682009894986626572016-03-24T15:21:07.058+01:002016-03-24T15:21:07.058+01:00Ne, samo iseckaš na tračice, i umešaš u testo, kao...Ne, samo iseckaš na tračice, i umešaš u testo, kao u <a href="http://mamajacooks.blogspot.rs/2014/04/griz-projara-sa-zeljem.html" rel="nofollow">ovom receptu</a>. Jedino što se u tamnom testu neće lepo videti zelje, jer i samo zelje dosta potamni prilikom termičke obrade. Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-86124320465431017022016-03-24T15:16:40.771+01:002016-03-24T15:16:40.771+01:00Da li bi bilo potrebo zelje bariti?
Da li bi bilo potrebo zelje bariti?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16778759055056867093noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-87466105200068450662016-03-24T10:41:34.408+01:002016-03-24T10:41:34.408+01:00Da, da, sigurno može svašta umesto sremuša. Sad mu...Da, da, sigurno može svašta umesto sremuša. Sad mu je sezona pa sam ga zato i koristila. <br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-83496184453643201682016-03-24T10:40:22.105+01:002016-03-24T10:40:22.105+01:00Generalno može bilo koji zeleniš, blitva, zelje, s...Generalno može bilo koji zeleniš, blitva, zelje, spanać... Ja sinoć pravila ponovo, sa zeljem, odlično je (i pogodnije za poneti na posao ;)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-33854226645462870792016-03-24T10:26:25.342+01:002016-03-24T10:26:25.342+01:00Znam da negdje imam neka posebna brašna, pa si me ...Znam da negdje imam neka posebna brašna, pa si me s ovom divnom pitom natjerala da ih malo provjerim i vidim jesu li baš ova ili neka druga. ovdje nemam mogućnost kupiti sremuš, ali može i nešto slično (sjeckani mladi luk, na primjer?). Fino!Laka kuharicahttps://www.blogger.com/profile/06558323013299150373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-30812174914250662252016-03-22T22:33:32.200+01:002016-03-22T22:33:32.200+01:00Verujem da je super! Sremus je moja tiha patnja, s...Verujem da je super! Sremus je moja tiha patnja, spada u istu kategoriju kao i visnje i kesten. Obozavam, a n ovde ga nema :-(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-37578204029602739092016-03-21T23:06:17.996+01:002016-03-21T23:06:17.996+01:00To je divna vest :)To je divna vest :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-26762104484041799522016-03-21T23:05:38.299+01:002016-03-21T23:05:38.299+01:00Još bolji odnos količina-cena!
Hvala i tebi :)Još bolji odnos količina-cena!<br />Hvala i tebi :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-14950475552734387632016-03-21T23:04:34.236+01:002016-03-21T23:04:34.236+01:00Ja sinoć razmišljam, da l' čorbicu, da l' ...Ja sinoć razmišljam, da l' čorbicu, da l' pitu... :)<br />Hvala, pozdrav i tebi!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-87549110470533352882016-03-21T23:03:32.258+01:002016-03-21T23:03:32.258+01:00Da, mislim da vegani koriste lan i zbog toga. Ja s...Da, mislim da vegani koriste lan i zbog toga. Ja sam ga uvela u redovnu upotrebu kad sam počela da pravim (hrono) američke palačinke, iako ide dosta jaja i u njih, slična je smesa kao za ovu pitu, samo malo ređa.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-40019633054191059162016-03-21T22:57:02.796+01:002016-03-21T22:57:02.796+01:00Hehe, ajde :)Hehe, ajde :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-182515968078044972016-03-21T22:55:30.033+01:002016-03-21T22:55:30.033+01:00Radujem se kad neko zaista poželi da proba!Radujem se kad neko zaista poželi da proba!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-55960352607880765992016-03-21T21:59:07.662+01:002016-03-21T21:59:07.662+01:00Ja sam nedavno kupila laneno brasno, 500gr 170 din...Ja sam nedavno kupila laneno brasno, 500gr 170 din od proizvodjaca Uvita iz Debljace. Pozdrav i hvala na lepom i zdravom receptu. Moram probati.sanjahttps://www.blogger.com/profile/12221491142170917714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-58710142427482934822016-03-21T12:10:47.822+01:002016-03-21T12:10:47.822+01:00Ovde ima svega finog za ovu tvoju divnu pitu!Ovde ima svega finog za ovu tvoju divnu pitu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63875804892902365742016-03-21T11:42:32.828+01:002016-03-21T11:42:32.828+01:00Divno! Sezona sremusa traje oko mesec dana. Mi smo...Divno! Sezona sremusa traje oko mesec dana. Mi smo juce brali na vikendici i spremali corbicu od sremusa po vasem receptu od pre 3-4 godine. Na pijaci kosta od 30 do 50 dinara veza, zavisi gde i kod koga se kupuje. Ako imate jos neki predlog, ... Srdacan pozdrav.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/01531961866190582057noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-45329342399544429442016-03-21T09:41:15.070+01:002016-03-21T09:41:15.070+01:00Baš fora izgleda.
A zato lan koriste kao zammjenu...Baš fora izgleda. <br />A zato lan koriste kao zammjenu za jaja kad pušta tu sluz pa onda time i veže ostale satojke, ili?<br />Nisam neki stručnajka ali u zadnje vrijeme su na foodgawkeru primijetila veliku količinu veganskih recepata a nekako nisam se ni potrudila istražiti.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-5571983121900694292016-03-21T00:06:35.536+01:002016-03-21T00:06:35.536+01:00Pa moraš gricnut, makar jedan ćošak... daleko je u...Pa moraš gricnut, makar jedan ćošak... daleko je ujutro! :) Nisam do sad pekla s lanenim brašnom, dala si mi misliti, dala si recept... nema druge nego - peći! :) Marijahttp://www.mirisnateka.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-52715838298461955232016-03-20T22:05:55.352+01:002016-03-20T22:05:55.352+01:00Obožavam ovakve pite, ovu ću sigurno napraviti, i...Obožavam ovakve pite, ovu ću sigurno napraviti, ili barem slićnu, jer srijemuš baš ne volim :-) Nevena Buljanhttps://www.blogger.com/profile/04423359164647465172noreply@blogger.com