tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post5665244295920094181..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Pide - turski hlebMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-90686682049992431322010-06-30T08:44:50.041+02:002010-06-30T08:44:50.041+02:00Hvala ti Marija, znam kao je uz bebu, pet ruku ti ...Hvala ti Marija, znam kao je uz bebu, pet ruku ti treba kao i dan od 36 sati... Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-87704323701896713712010-06-30T01:15:46.919+02:002010-06-30T01:15:46.919+02:00Draga Majo, super ti izgleda ovaj hlepcic... Inace...Draga Majo, super ti izgleda ovaj hlepcic... Inace, vidim da te nije bilo neko vreme, kao ni mene. Toliko nekih obaveza imam, a spremam nesto stalno, ali nikako da uslikam sve sto mi je potrebno, a uglavnom ostanem bez slike finalnog proizvoda i nema smisla da to tako postavljam... Ah, valjda cu uskoro naci vremena da se pozabavim svojim blogom... Ti si se vratila u akciju, super :)!Marija~Makihttps://www.blogger.com/profile/04000891472572415734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-721158460681926442010-06-29T09:22:22.289+02:002010-06-29T09:22:22.289+02:00Hvala Ruzo! Stvarno je skroz drugacija, i izgledom...Hvala Ruzo! Stvarno je skroz drugacija, i izgledom a i u testo ide jogurt, a ovde puter. Mada deluje mi onako na slici da ima tu meku i tanku koricu. Super mi izgleda sa onim punjenjem! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-45773452393135113442010-06-29T09:09:58.551+02:002010-06-29T09:09:58.551+02:00Evo Majo !!
http://ruza123-cooking.blogspot.com/20...Evo Majo !!<br />http://ruza123-cooking.blogspot.com/2009/12/punjena-turska-lepinjapide.htmlmirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-30818666733083510992010-06-29T08:47:05.537+02:002010-06-29T08:47:05.537+02:00Sarah, thanks.Sarah, thanks.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-53255205336575045052010-06-29T08:46:45.072+02:002010-06-29T08:46:45.072+02:00Jubistacha, nema na cemu.
Ruzo, volela bih da vidi...Jubistacha, nema na cemu.<br />Ruzo, volela bih da vidim i taj duguljasti Pide, sigurno da i Pide kao i svako nacionalno jelo ima svojih varijacija. Stvarno nisam nista znala o tom hlebu do ovog zadatka u igri, a recept po kome smo radili, sa sve savetom za posipanje susamom i curekotom, je takodje ostavila turkinja. Objavi nam jednom Pide kako ga ti pravis, bas si me zainteresovala time sto si rekla da lici na lepinje. Pozdravi!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-17644774521429028522010-06-29T03:39:36.973+02:002010-06-29T03:39:36.973+02:00This looks lovely. Thanks for posting. I would def...This looks lovely. Thanks for posting. I would definitely make pide again, <a href="http://simplycooked.blogspot.com/2010/06/turkish-pide-for-fresh-from-oven.html" rel="nofollow">my whole wheat version</a> turned out really well.Sarahhttps://www.blogger.com/profile/04435647248027246458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-42698369608239183462010-06-29T01:41:18.697+02:002010-06-29T01:41:18.697+02:00ja je pravim u sasvim drugacijem obliku,koristim i...ja je pravim u sasvim drugacijem obliku,koristim isti sastav namirnica,no, prava "pide" mora biti dugog ovalnog oblika i ne znam zasto posipati susamom ili curekotom???ja je cesto koristim umijesto lepinja za cevape,punim je sa sirom i paradajzom,..a recept sam dobila od "Turkinje"ciji sin pliva zajedno s mojim...svida mi se i tvoja,samo mi vise lici na kolac!!!:))mirjanahttps://www.blogger.com/profile/09136482136234907845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-23918397371189817492010-06-28T22:17:50.102+02:002010-06-28T22:17:50.102+02:00Ja koristim toplu vodu iz slavine za kvasac ili za...Ja koristim toplu vodu iz slavine za kvasac ili zagrijem mlijeko pa u njemu natrgam kvasac i primješam žlicu šećera. Ja sam primjetila da se tijesto bolje i brže diže ako se nalazi u blizini izvora topline (npr. na ringu pokraj tijesta se nešta kuha) Obožavam razna tijesta, i jedva čekam da probam pide. Hvala ti za još jedan prekrasan recept.jubistachahttps://www.blogger.com/profile/15728605614383509228noreply@blogger.com