tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post5209478183643828440..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Brusketi sa gulaš nadevomMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-83658513303611876862017-06-09T12:44:52.166+02:002017-06-09T12:44:52.166+02:00Pozdrav Majo, mene si dotakla ovim receptom, ja sa...Pozdrav Majo, mene si dotakla ovim receptom, ja sam jedna od onih koja baš radi takve stvari ili ako nema kruha neko brzinsko tijesto, gore posložiti sve što je ostalo ili skuhati tjesteninu pa opet gore ostaci sve se zapeče i super. Nekako mi je najgore kada vidim da ostanu komadići kruha, onda gledam da napravim krutone, ili popržim na maslacu pa napravim neku vrstu pudinga od kruga. Moji ukućani uvijek komentiraju kako bi mi Majka Tereza sigurno dala neki orden. Nisam baš za orden ali gledam da se kupuje racionalno ono što će se pokvariti a kod kuhanja moji nisu za višednevno jelo nekog obroka pa ga onda doradim ovako ako ostane. Uvijek nekako mislim ako svatko pomalo ukupno ćemo bacati manje. Ideja ti je super za podijeliti. SuzanaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-3739180995812053542017-06-08T17:34:42.299+02:002017-06-08T17:34:42.299+02:00I mi pokušavomo da ne bacamo hranu. I kod nas se k...I mi pokušavomo da ne bacamo hranu. I kod nas se kuha za dva dana, alatu odmah čistim i stavljamu kutijicu sa papirnatim ručnikomtako da dulje traje. Trudim se predvidjeti koliko ćemo pojesti pa onda samo toliko kupujem a ako primijetim da će biti viška spremam u zamrzivač.Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-31720371926522061972017-06-07T21:53:22.905+02:002017-06-07T21:53:22.905+02:00Mi se trudimo da ne bacamo hranu uopste. Uvek se s...Mi se trudimo da ne bacamo hranu uopste. Uvek se setim izbeglickih dana, kada nije bas bilo hrane na pretek, pa mi savest ne daje da bacam. Ali, ipak se to desava. <br />Dobra ideja da se ovako iskoristi gulas. Kod nas gulas retko kad ostane, ipak mi imamo nekog ko, kad je gulas u pitanju, polize tanjir(e) :-)Anonymousnoreply@blogger.com