tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post4556755877491630222..comments2024-03-27T22:53:25.337+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Omlet mafini sa patlidžanomMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger32125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-18802635827591915272016-10-10T21:18:56.051+02:002016-10-10T21:18:56.051+02:00Super, hvala još jednom!Super, hvala još jednom!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-47332156999881246972016-10-10T20:52:00.570+02:002016-10-10T20:52:00.570+02:00I jos zaboravih da dodam, kad se to ispece bude ba...I jos zaboravih da dodam, kad se to ispece bude bas kompaktno kao pica. Znaci nista se ne deformise, lepo se poduhvati lopaticom i stavi na tanjir kao prava mala pica. Kad se ohladi isto je ukusno i moze se staviti u sendvic ako nekome bas nedostaje hleb.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-44122522867299322972016-10-10T20:50:46.119+02:002016-10-10T20:50:46.119+02:00Hvala :)Hvala :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-76940871835153037812016-10-10T20:47:44.174+02:002016-10-10T20:47:44.174+02:00Meni je recept dala rodjaka, starija zena koja u d...Meni je recept dala rodjaka, starija zena koja u dokolici lista recepte :). Evo brzinski nadjoh na netu recepte na tu temu, ovde je bitna ideja a sama realizacija je stvar improvizacije, sta god da se stavi kao na picu mislim da nece biti greske.<br /><br />http://man.wannabemagazine.com/hrana-i-pice/recept-mini-pizze-patlidzan/<br /><br />http://jajenaoko.com/patlidzan-pica<br /><br />http://www.stvarukusa.rs/recept/mini-pice-od-patlidzana<br /><br />PozdravAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-5542387619945948062016-10-10T20:18:58.969+02:002016-10-10T20:18:58.969+02:00Draga Tanja, hvala na ovoj lepoj ideji! Mislim da ...Draga Tanja, hvala na ovoj lepoj ideji! Mislim da sam videla na nekom blogu stranom, ili na Pinterestu, ili ne-sećam-se-gde nešto slično i posle zaboravila. Probaću, sigurno, kod mojih će to proći 75% sigurno, a moguće i 100% :)<br /><br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-64451022097320523872016-10-10T09:28:51.222+02:002016-10-10T09:28:51.222+02:00Evo jos jedan komentar koji nema veze sa mafinima ...Evo jos jedan komentar koji nema veze sa mafinima ali ima sa patlidzanom. Moji u kuci su mnogo probirljivi, ne vole nikako tikvice, patlidzan, sve im je to bljak. A ja volim. I nikako da nadjem recept da im uvalim patlidzan u prihvatljivom obliku. Do skora, kad sam napravile pice sa patlidzanom. Sinoc dolazi cerka i zvanicno mi saopstava da joj se mnogo svidja recept iako je pravila bljak face. Eh moje srece ...<br />Dakle, prosto jako. Operem patlidzan sa korom i izrezem na kolutove debljine 2 prsta. Polozim u pleh i malo polijem maslinovim uljem svaki kolut. Stavim u rernu da se ispece. Kad je vec gotovo izvadim pleh i na svaki krug stavim kecap, malo seckane slanine, rendani kackavalj, origano i vratim da se zapece jos 5 minuta. Odlicno, jednostavno, ukusno ... kad se dopalo mojoj ceri to je velika stvar. Verujem da fil moze da varira kao kod pice, ono sto imas u kuci, pecurke, sunkice (ja to ne kupujem), razne vrste sira ... Moja topla preporuka.<br /><br />Pozdrav<br />TanjaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-66048327264492207072015-10-11T23:58:50.920+02:002015-10-11T23:58:50.920+02:00;);)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-7613794701717571342015-10-11T23:44:32.413+02:002015-10-11T23:44:32.413+02:00Sinoc pravila za veceru, fantasticno! Muz pita jel...Sinoc pravila za veceru, fantasticno! Muz pita jel opet Majin recept:) Hvala ti,<br />lilypilyhttps://www.blogger.com/profile/04992080793157212220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-37791755986535809972015-10-05T08:36:55.602+02:002015-10-05T08:36:55.602+02:00Hvala ti, Anka :)
Nisam potapala mekinje ni u šta,...Hvala ti, Anka :)<br />Nisam potapala mekinje ni u šta, samo sam ih umešala na kraju, kad sam dodala jaja. Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-36555017172974117472015-10-05T08:13:30.138+02:002015-10-05T08:13:30.138+02:00Majo,
Sve pohvale!Zbog tebe volim kuvanje jos vise...Majo,<br />Sve pohvale!Zbog tebe volim kuvanje jos vise i stalno imam osecaj da sam u laboratoriji :)<br />Pitanje: Jel se mekinje rastvaraju u necemu(voda,mleko)?<br />Pitanje je za pocetnike jer ja to i jesam :)<br />Hvala puno<br />AnkaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10358634881997372511noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-65827440756155781852015-10-01T18:59:02.477+02:002015-10-01T18:59:02.477+02:00Dobra ideja.Dobra ideja.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-30661013756823819522015-10-01T18:58:48.505+02:002015-10-01T18:58:48.505+02:00Mmmmm, tona patlidžana... :)Mmmmm, tona patlidžana... :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-89764785479320503572015-10-01T18:19:31.557+02:002015-10-01T18:19:31.557+02:00Može i da se napravi u kalupu za cake koji se oblo...Može i da se napravi u kalupu za cake koji se obloži tankim kriškama slanine, kao kad se pravi paté. Toplo se teško reže, ali kad se smlači, ide odlično. Sandrahttps://www.blogger.com/profile/04034322769257762568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-943476430278955292015-09-29T01:13:04.651+02:002015-09-29T01:13:04.651+02:00koji odlican recept! taman ne znam sta cu sa tonom...koji odlican recept! taman ne znam sta cu sa tonom patlidzana koji imam!!! =)Jovanka Baštovankahttps://www.blogger.com/profile/10147435115809332325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-33460944570219607142015-09-26T16:15:43.225+02:002015-09-26T16:15:43.225+02:00Da. Ne brini, neće ništa odmah krenuti da se steže...Da. Ne brini, neće ništa odmah krenuti da se steže, jaja su hladna, pa kad ih sipaš, a sve radiš van ringle, cela smesa ne bude više vrela, nego samo topla, a jaja se kasnije stegnu, u rerni...<br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-3988425870029486982015-09-26T07:27:47.473+02:002015-09-26T07:27:47.473+02:00Majo, jel jaja stavljas u vrucu smjesu il ?Hvala Majo, jel jaja stavljas u vrucu smjesu il ?Hvala Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-43170221683458541732015-09-26T00:08:39.050+02:002015-09-26T00:08:39.050+02:00Thanks!Thanks!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-44877738254970587152015-09-26T00:07:01.746+02:002015-09-26T00:07:01.746+02:00Tenkju :)Tenkju :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-23880000351895020392015-09-25T21:17:27.592+02:002015-09-25T21:17:27.592+02:00Bruka, nego šta... ;)Bruka, nego šta... ;)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-68992785999955720002015-09-25T21:16:34.237+02:002015-09-25T21:16:34.237+02:00Hvalaaaaaaa! :)Hvalaaaaaaa! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-647915575472761442015-09-25T21:16:15.058+02:002015-09-25T21:16:15.058+02:00Da, i meni se to dopalo.
Da, i meni se to dopalo.<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-62980988084069641502015-09-25T21:15:32.410+02:002015-09-25T21:15:32.410+02:00To je bilo brzo!
Hvala i hvala (na probanju i na ...To je bilo brzo! <br />Hvala i hvala (na probanju i na javljanju)! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-86041464087056027172015-09-25T21:14:34.062+02:002015-09-25T21:14:34.062+02:00Jeiiii :)
Baš si me obradovala :)Jeiiii :)<br />Baš si me obradovala :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-42191126221421708502015-09-25T10:59:36.391+02:002015-09-25T10:59:36.391+02:00Odličan recept. Spremala sam samo bez ljute paprik...Odličan recept. Spremala sam samo bez ljute paprike, jer moji ne vole ljuto.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-40548848732538008342015-09-24T12:54:53.229+02:002015-09-24T12:54:53.229+02:00Savršen recept pogotovo što ne sadrži brašno već o...Savršen recept pogotovo što ne sadrži brašno već ovsene mekinje. <br />Marjetanoreply@blogger.com