tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post441287862237700352..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Punjeni paradajzMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-80876890489639170942019-08-18T21:35:57.928+02:002019-08-18T21:35:57.928+02:00Super, hvala ti!Super, hvala ti!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91269873952610681562019-08-17T14:00:14.969+02:002019-08-17T14:00:14.969+02:00Pravila, s tim sto sam jos dodala mirodjiju svjezu...Pravila, s tim sto sam jos dodala mirodjiju svjezu i ispalo je fantasticno!!! Hvala!! tanya.pgnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81085732531212056802017-07-09T12:05:56.766+02:002017-07-09T12:05:56.766+02:00Hvala i tebi! :)Hvala i tebi! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-88379224856270314562017-07-09T11:45:08.904+02:002017-07-09T11:45:08.904+02:00Napravila sam pre neki dan i odusevljena sam, hval...Napravila sam pre neki dan i odusevljena sam, hvala za recept!Jelenahttps://www.blogger.com/profile/06362583170772382280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-6793819293233161352016-12-12T01:25:56.137+01:002016-12-12T01:25:56.137+01:00Hvala što čitaš detaljno i što pitaš :) Pitanje je...Hvala što čitaš detaljno i što pitaš :) Pitanje je na mestu, jer nije nelogično pomisliti da će se pirinač lakše skuvati ako se prethodno namoči. Međutim, on skoro da ništa ne upija "na hladno", za razliku od ostalih žitarica. Ali nabubriće tokom zagrevanja/kuvanja, kao što znamo iz drugih jela...<br /><br />Pozdrav! :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-73028050476983267142016-12-12T00:22:46.578+01:002016-12-12T00:22:46.578+01:00Ponovo sam pročitao recept i lepo piše "Punit...Ponovo sam pročitao recept i lepo piše "Puniti paradajz, ali ne do vrha, jer će pirinač da nabubri" što je ujedno i odgovor na moje pitanje da se ne potapa u vodu pre upotrebe.Nenadhttps://www.blogger.com/profile/05230585899876967263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-11413123920715313642016-12-12T00:18:30.903+01:002016-12-12T00:18:30.903+01:00Imam pitanje u vezi pirinča pošto ne spremam kuvan...Imam pitanje u vezi pirinča pošto ne spremam kuvana jela (a usudio bih se da spremim ovo jelo) da li se on pre stavljanja u tanjir potopi u vodu? Pretpostavljam da ne pošto Maja detaljno sve opiše, ali rekoh ajde da ipak pitam?<br /><br />NenadNenadhttps://www.blogger.com/profile/05230585899876967263noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91942296045775166482016-06-20T08:45:46.959+02:002016-06-20T08:45:46.959+02:00Uželela sam se ovog divnog jela i konačno je došlo...Uželela sam se ovog divnog jela i konačno je došlo na red pre neki dan, moja preporuka :) ja inace pirinac ne umem da spremam, uvek bude ili prekuvan ili preslan ili bljutav, a ovde bude savrsen.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/04378994145318883792noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-78127596321113929702013-11-20T00:13:33.021+01:002013-11-20T00:13:33.021+01:00Hvala na probanju recepta i javljanju! Ja nisam ve...Hvala na probanju recepta i javljanju! Ja nisam vege, ali jako, jako volim na ovaj način punjen paradajz.<br /><br />Za preporuku:<br />- <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/2011/06/testenina-sa-povr.html" rel="nofollow">Testenina sa povrćem</a> - zbunilo me kako je dobro bilo, a očekivala sam nešto onako, prosečno pa malo niže<br />- <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/2010/05/taljatele-sa-kupusom.html" rel="nofollow">Taljatele sa kupusom</a> - još bolje od ovog iznad :)<br />- <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/2010/07/tumbet.html" rel="nofollow">Tumbet</a> - savršenstvo bez mane, jedino što je sve baš letnje povrće, možda je kasno sad<br />- ako trošiš soju, onda <a href="http://mamajacooks.blogspot.com/2009/11/gulas-od-soje.html" rel="nofollow">gulaš od soje</a>, skroz je korektno jelo<br /><br />Puno, puno inspiracije možeš naći i kod <a href="http://1331999.blogspot.com/" rel="nofollow">Maslinke</a>, <a href="http://mimis-kingdom.blogspot.com/" rel="nofollow">Milkice</a> i <a href="http://www.hlebilale.com/" rel="nofollow">Nevene</a>.<br /><br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-44508945784138854322013-11-19T13:40:16.422+01:002013-11-19T13:40:16.422+01:00Majo, pošto sam početnik u kuvanju, ovo je jedno o...Majo, pošto sam početnik u kuvanju, ovo je jedno od retkih jela koje mi je ispalo savršeno iz prve! Hvala! :)<br /><br />Ps. Ako znaš neka vegetarijanska jela ili blog sa dobrom veg. klopom, piši! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81472816049127575082013-08-08T17:49:59.031+02:002013-08-08T17:49:59.031+02:00Hvala puno i tebi i njemu :)
Hvala puno i tebi i njemu :)<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-63177015722911933692013-08-08T09:01:33.892+02:002013-08-08T09:01:33.892+02:00Majo, ovo je inzvanredno! :))) Pirinac i ja smo u ...Majo, ovo je inzvanredno! :))) Pirinac i ja smo u ratu - nikada mi ne ispadne dobro! A to je inace omiljena namirnica mog muza. Uvek se zali kako je jelo bljutavo. Sinoc sam sledila recept i napravila ovo jelo i odusevio se. Morao je da ukrade jedan paradajz pred spavanje :D<br />Ovo je drugo jelo koje pravim sa tvog bloga i ispada odlicno, hvala ti!<br />Sledeca akcija je pilav, pa javljam rezultate! Hvala jos jednom!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-21357826393008375622013-04-04T10:10:01.491+02:002013-04-04T10:10:01.491+02:00Voma ukusno!!! Jutros sam pravila.Pošto je vreme v...Voma ukusno!!! Jutros sam pravila.Pošto je vreme vaskršnjeg posta ovo je pravi pogodak.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-16812061487153639572012-07-28T17:54:40.577+02:002012-07-28T17:54:40.577+02:00paradajze sam punila mljevenim i uvijek su mi se d...paradajze sam punila mljevenim i uvijek su mi se dopadali, ovako samo rižom nisam ali ne vidim zašto mi se ne bi dopadali, meni s paradajzom nema promašaja<br />slike su i ponovo prekrasneAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81975851492883241002012-07-25T21:54:15.744+02:002012-07-25T21:54:15.744+02:00Meni jedno od omiljenih ljetnjih jela, super super...Meni jedno od omiljenih ljetnjih jela, super super!! Secer nisam nikad dodavala, ali ima smisla, te cu to sljedeci put isprobati...tanjahttps://www.blogger.com/profile/06891183769691645859noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-25841367637147930102012-07-23T18:29:19.370+02:002012-07-23T18:29:19.370+02:00Celerova so zapravo nije baš fer da se tako zove, ...Celerova so zapravo nije baš fer da se tako zove, jer bi značilo da je to nekakva so iz celera, a nije. Celerova so je mešavina sušenog mlevenog celera i obične soli. Za nas koji ne koristimo vegetu i sl, dobrodođe. Inače kupuje se u radnjama zdrave hrane (što takođe nije fer da se tako zovu a zapravo su rinfuz radnje svakakve, često i vrlo nezdrave hrane), u kesicama od 100 g. <br /><br />U nedostatku celerove soli, staviš upola manje obične. <br /><br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-31829910585701136952012-07-23T18:12:23.609+02:002012-07-23T18:12:23.609+02:00Ivana, hvala.Ivana, hvala.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-7608468980339506942012-07-23T15:54:50.203+02:002012-07-23T15:54:50.203+02:00Super izglrda, moram probati!Super izglrda, moram probati!Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-88771168934562673652012-07-23T09:39:47.040+02:002012-07-23T09:39:47.040+02:00Meni ovo zvuči kao nešto što apsolutno moram da pr...Meni ovo zvuči kao nešto što apsolutno moram da probam!!!Nevenahttps://www.blogger.com/profile/14975837269050446038noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-91617632942302587672012-07-22T22:40:00.278+02:002012-07-22T22:40:00.278+02:00izgleda super i sigurno ću probati, ali kakva je t...izgleda super i sigurno ću probati, ali kakva je to celerova sol? Nikada nisam čula.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-81972095268197869792012-07-22T22:03:19.909+02:002012-07-22T22:03:19.909+02:00super recept, izgleda jednostavno za pripremiti, j...super recept, izgleda jednostavno za pripremiti, jeftino i lagano za letnje dane.<br /><br />Blog pratim i super je, sve pohvale, od recepata, objašnjenih postupaka i predivnih fotografija!Ivana Todorovićhttps://www.blogger.com/profile/00355925667025990019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-85090681750734213912012-07-22T19:35:31.361+02:002012-07-22T19:35:31.361+02:00Bree, hvala na probi i dojavi :)
Pozdrav!Bree, hvala na probi i dojavi :)<br />Pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-68285893668213307032012-07-22T19:12:19.002+02:002012-07-22T19:12:19.002+02:00jao što je fino bilo, evo i za večeru nam ostalo, ...jao što je fino bilo, evo i za večeru nam ostalo, a i hladno je ukusno!!! savršeno ljetno jelo...odsad pravim duplu mjeru!Breehttps://www.blogger.com/profile/14619887178512824724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-47074272764805678232012-07-22T09:07:08.530+02:002012-07-22T09:07:08.530+02:00pravim danas kao prilog pečenoj prasetini, imam sv...pravim danas kao prilog pečenoj prasetini, imam svoj domaći paradajz - mislim da će biti savršeno! inače, obožavam ovaj blog, s nestrpljenjem očekujem nove postove!!! lijep pozdrav!!Breehttps://www.blogger.com/profile/14619887178512824724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-89885854090090255072012-07-21T20:14:50.482+02:002012-07-21T20:14:50.482+02:00Divno izgleda ovaj lonac s paradajzima, pravit ću ...Divno izgleda ovaj lonac s paradajzima, pravit ću sigurno, jako me privlači ova kombinacija riže i paradajza.Dunjahttps://www.blogger.com/profile/00525972987968044855noreply@blogger.com