tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post2984064900720190778..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Kašasti sok od krušaka i jabukaMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-11619121466972960352015-09-30T16:54:10.889+02:002015-09-30T16:54:10.889+02:00Genijalno izgleda!Genijalno izgleda!Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-72538650531912594882015-09-29T06:29:03.337+02:002015-09-29T06:29:03.337+02:00Merhabalar, elma ve armut en sevdiğim meyveler.Çok...Merhabalar, elma ve armut en sevdiğim meyveler.Çok güzel ve iştah açıcı görünüyor. Ellerinize sağlık.<br /><br />Saygılar.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11244197022310412592noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-24491559088382858692015-09-27T22:06:30.248+02:002015-09-27T22:06:30.248+02:00Ma, ti si preskromna, al' to je druga priča :)...Ma, ti si preskromna, al' to je druga priča :)<br /><br />Ćebence i usporavanje hlađenja - nikako nisam uspela da nađem odgovor na pitanje zašto bih to radila, pa i nisam.<br /><br />Inače, sok je dosta gust, osetno gušći od svih kupovnih koje sam probala, al' naravno ne onoliko da je potrebna kašičica :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-56974040931454036582015-09-27T21:07:51.815+02:002015-09-27T21:07:51.815+02:00Sigurno da može i od poluzrelog voća, skuvaj da om...Sigurno da može i od poluzrelog voća, skuvaj da omekša skroz, koriguj količinu šećera eventualno. Što se tiče pasterizacije, ako misliš na ono kuvanje zatvorenih tegli/flaša - ne vidim što ne bi moglo, čak u tom slučaju verovatno ne treba ono drugo vrenje iz koraka 2. To mi zvuči kao dosta dobra ideja, ako mogu kompoti bez konzervanasa da opstanu kad se kuvaju tom metodom, što ne bi mogli i sokovi... Obavezno javi ako probaš i ako neka flaša dočeka proleće :)<br />Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-89634230638660368972015-09-27T17:58:17.912+02:002015-09-27T17:58:17.912+02:00Najradije bih komentar pocela sa hahahaha ali nije...Najradije bih komentar pocela sa hahahaha ali nije pristojno :)<br />Hvala ti za titulu.Preterana je al' ajd sad.<br />Ja bih flase jos samo u cebence da se tamo hlade.<br />Sokic je odlican.Nije ona zvakajuca varijanta gustih sokova gde nisi siguran da li je lakse uzeti kasicicu i konzumirati ga kao kasu.<br />Sto se odrzavanja tice,takodje nisam stigla proveriti jer je otisao za par dana.Jelenahttps://www.blogger.com/profile/03591715440549136030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-77836764598167707042015-09-27T12:47:53.726+02:002015-09-27T12:47:53.726+02:00Jedva sam dočekala ovaj recept! Nama su kruške baš...Jedva sam dočekala ovaj recept! Nama su kruške baš rodile ove godine, ali dosta opadaju poluzrele. Misliš da bi moglo i od poluzrelog voća? Šta misliš, da li bi se napunjene flaše mogle pasterizovati, za svaki slučaj? Obavezno ovo uskoro isprobavam...Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.com