tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post2779510120824854868..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Mini bataci na ražnjiću i kiselo slatko ljuti sosMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-9945224067048282692015-05-09T13:28:50.198+02:002015-05-09T13:28:50.198+02:00Slađo, daj email, da te nešto pitam, ili se javi t...Slađo, daj email, da te nešto pitam, ili se javi ti na mamajacooks@gmail.com.<br />Hvala :)Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-5534992637768180192015-05-08T23:08:03.924+02:002015-05-08T23:08:03.924+02:00Evo ja sam iz grada koji je za Petru, a pivo uopst...Evo ja sam iz grada koji je za Petru, a pivo uopste ne pijem. Pa tako ostane za vise za nekog drugog - zar nisam idealna zivotna saputnica :-)<br />Ali, ove batacice bih smazala, pogotovo da imam ovaj sos. Kod nas ih ima stalno da se kupe, ja sam nekad davno ih pravila u marinadi od limete, meda i djumbira (ako se dobro secam). Ali ne ovako na stapicima, vec onako d se brckaju u sokovima. Mislim da je ovo mnogo bolje.Probam!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-71404020240575413692015-05-08T09:32:55.633+02:002015-05-08T09:32:55.633+02:00I ja ga volim kako ti kažeš zmija hladnog. Bilo mi...I ja ga volim kako ti kažeš zmija hladnog. Bilo mi je super u Amsterdamu, oni toče pivo po dva deci tako da je uvijek ledeno, to je grad za mene ;)Petra Kranjicahttps://www.blogger.com/profile/15169005462056282956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-42811927935120752892015-05-07T21:32:08.403+02:002015-05-07T21:32:08.403+02:00Ja ipak volim kad je jako hladno. :)
Ovaj sos me ...Ja ipak volim kad je jako hladno. :) <br />Ovaj sos me posebno zanima. Obavezno probam...<br /><br />P.S. Pivo završava prvu fazu pravljenja. Još dve-tri nedelje pa flaširanje, a onda još par nedelja pa - degustacija. :)Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.com