tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post2199769703751518732..comments2024-03-28T11:40:35.349+01:00Comments on Provereni recepti by Maja Babić: Prhke kifliceMaja Babićhttp://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-62459637764063527822014-10-26T17:56:55.677+01:002014-10-26T17:56:55.677+01:00Super su kiflice! Lepo sam ih uvila, mozda je neka...Super su kiflice! Lepo sam ih uvila, mozda je neka iscurela ali zanemarljivo. Ja sam pola napravila sa dzemom a pola sa eurokremom :) Bas su lepe, prhke a nekako se tope :) Pravicu ih opet sigurno :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-69434166673768412122014-06-18T15:11:44.784+02:002014-06-18T15:11:44.784+02:00u pekmez, mapmeladu šta već obavezno stavim keks i...u pekmez, mapmeladu šta već obavezno stavim keks i tek onda filujem. Umesto keksa mogu i prezle... bude super, ne curi a kada pogodiš razmeru (nakon 2-3 pokušaja, ni ne oseća se , ili bar ne smetaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-37141096794096891402014-01-03T22:11:16.469+01:002014-01-03T22:11:16.469+01:00:)
Hvala i pozdrav!:)<br />Hvala i pozdrav!Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-35972357643749827062014-01-03T21:20:48.834+01:002014-01-03T21:20:48.834+01:00Kiflice su fenomenalne. Danas ih pravimo po drugi ...Kiflice su fenomenalne. Danas ih pravimo po drugi put. :))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12315618892690016442noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-32311326701522384902009-08-10T06:49:59.911+02:002009-08-10T06:49:59.911+02:00Melrose,
sasvim se slazem, ja sam pola sata skida...Melrose, <br />sasvim se slazem, ja sam pola sata skidala ostatke zagorele marmelade sa donjih delova kiflica, pa se opet negde osetilo. A i unutra su mi bile malo cudno suplje, al' pojelo se :)))<br /><br />Ovde ni tehnika protiv curenja nije pomogla, jer je takvo testo. Mislim da kod dizanog testa cak ni ovakva marmelada ne bi iscurila ako se umota na taj nacin, jer bi samo testo, koje raste i "slepljuje se" napravilo dzep.<br /><br />I ja uvek stavljam domaci dzem, neki od kajsije fino ukuvan, samo sad nisam imala.Maja Babićhttps://www.blogger.com/profile/00087485577635565902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-82674083257406752062009-08-10T06:19:24.407+02:002009-08-10T06:19:24.407+02:00Sjecam se Todorove:)
I ja cesto pravim ove kiflice...Sjecam se Todorove:)<br />I ja cesto pravim ove kiflice, a sada odoh da pogledam tu tehniku protiv curenja marmelade iz punjenih 'stvari'...to me izludjuje, mrzim okus zagorene marmelade. Zato ugl. sama napravim par tegli dobro ukuhanog dzema (od bilo cega) da znam 100% sigurno da nema zelatina (u kupovnim ima uvijek), zato se i razlijevaju na toploti.Iiiiihttps://www.blogger.com/profile/00311351820236111166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-17371955961802857322009-08-09T20:30:42.217+02:002009-08-09T20:30:42.217+02:00Those look amazing. I can’t wait to try them out!Those look amazing. I can’t wait to try them out!Arabic Biteshttps://www.blogger.com/profile/16251192858116995926noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-70161003122685474192009-08-08T22:06:27.614+02:002009-08-08T22:06:27.614+02:00Draga Majo, kiflice ti izgledaju fenomenalno. Kras...Draga Majo, kiflice ti izgledaju fenomenalno. Krasno je vidjeti i jedan različit recept, nisam ih nikad spremala sa uljem.cosmo2503https://www.blogger.com/profile/10933563800612747868noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2681262875994941059.post-24877463466375086182009-08-08T20:28:21.862+02:002009-08-08T20:28:21.862+02:00Mmmm...moj sin se davi u ovakvim kiflicama koje mu...Mmmm...moj sin se davi u ovakvim kiflicama koje mu baba sprema :)<br />Fotke su ti PRELEPE :)JA U KUHINJI...https://www.blogger.com/profile/00701714370247000029noreply@blogger.com