Blogger Widgets
                   

Sunday, September 14, 2008

Krutoni sa tiganja


Jutros za doručak, u nedostatku svežeg hleba, nastade ovo. Slanina i crni hleb i tiganj i the-end. Pravila sam i ranije hleb upržen na tiganju, ali nikad sa slaninom.

Slaninu sam iseckala na male trake i tako propržila, pa kad je bila rumena ubacila trake crnog hleba i upržila na toj masnoći, zajedno sa slaninom, sa samo povremenim mešanjem da se hleb ne bi puno namrvio. Nisam razmisljala da ce mi se slanina prepržiti dok čekam da hleb bude gotov. Kad je sama slanina bila gotova trebalo je da je izvadim iz tiganja, zatim upržim hleb na masnoći, i tek kad je hleb uhvatio koricu vratim slaninu.

Pojelo se i ovako, mada je slanina na kraju vise ličila na male čvarke :)

Recept - sledeci put, kad napravim kako valja :)

1 komentar

  1. Samo jedan savet... Probaj...
    Stavi malko belog luka pred kraj... a obavezno nasoli malo i aleve paprike. Mislim da je takva kombinacija sa tim najgurmanskija stvar na svetu :)

    P.S. Svaka čast za blog... I nama muškarcima dobro dođe... ;)

    ReplyDelete